Duurzaam wonen op mensenmaat in de stad van morgen

Rijnpoort Antwerpen

Est 2008 Antwerpen

In alle vertrouwen

ONS TEAM

Hannelore Van den fonteyne

Hannelore Van den fonteyne

COO

Hannelore ontfermt zich al bijna 10 jaar over de Fides renovatie- & nieuwbouwprojecten die ze van A tot Z opvolgt:  van de plannen tot de eerste steen en de uiteindelijke oplevering van je appartement op maat van je wensen. Hannelore combineert professionaliteit met een hart voor het vak én haar klanten.

Sophie Kegels

Sophie Kegels

Sales

Vastgoed zit Sophie in het bloed. Een heuse passie. Al meer dan 10 jaar is ze nauw betrokken bij het uitwerken en verkopen van nieuwbouwprojecten. Interesse in één van de kwalitatieve Fides appartementen? Sophie luistert naar uw woonwensen en is er om u met raad en daad bij te staan, te adviseren en u te begeleiden naar uw woondroom. Altijd professioneel en steeds met de glimlach. 

Alexander Bonné

Alexander Bonné

finance

De liefde voor mooie gebouwen zit er bij Alexander al van jongs af aan in. Zelfs als kleine knaap kon hij stilstaan bij bijzondere architectuur. Vandaag combineert deze extraverte en amicale handelsingenieur zijn cijfermatige achtergrond met een ingebakken passie voor vastgoed. Steeds bereid om te helpen en u te informeren bij de keuze die voor u zo belangrijk is: het kiezen van een woonst.

Maud Mullenders

Maud Mullenders

INTERIOR ARCHITECT

Droomt u al over hoe uw nieuwe appartement gaat inrichten? Klantenbegeleider en ervaren interieurarchitect Maud Mullenders denkt graag met u mee en helpt u bij het maken van spannende keuzes. Haar adviserende en ontzorgende rol maakt dat u op beide oren kan slapen en straks in een perfect afgewerkt appartement kan thuiskomen, fraai ingericht volgens uw persoonlijke wensen. 

Ilse Verreth

Ilse Verreth

Office

De vriendelijke stem aan de telefoon? Dat is Ilse die je altijd met de glimlach te woord staat. Als Office manager stroomlijnt ze de activiteiten op het kantoor en ontfermt ze zich over alle administratieve taken. 

Joachim Hondequin

Joachim Hondequin

handyman

Get the job done! Dat is het motto van Joachim, de Fides klusjesman en het manusje-van-alles ‘on the road’ die maakt dat alle Fides appartementen in tiptop conditie zijn en blijven. Een probleempje? Dat is er om opgelost te worden!