Duurzaam wonen op mensenmaat in de stad van morgen

Fides heeft een missie:  actief meebouwen aan een bloeiende en leefbare stad waar mensen thuis zijn. We gaan op zoek naar bijzondere locaties waar het weliswaar beter kan en investeren in de stad van morgen. 

Wij zien het als onze taak om het warme karakter van de stad te vrijwaren en te ondersteunen. Een stad waar het aangenaam leven en werken is en je kan wonen op mensenmaat, met veel aandacht voor groen, duurzaamheid en de unieke omgeving waar het project zich ontplooit.

Fides gelooft zowel in nieuwbouw als in kleine en grote renovatieprojecten, met in het achterhoofd steeds de hoge standaard waar onze projecten aan moeten voldoen. 

Omdat we het vertrouwen van onze klanten waard willen zijn, elke dag opnieuw. 

Rijnpoort Antwerpen

Est 2008 Antwerpen

Fides betekent letterlijk trouw, vertrouwen, betrouwbaarheid. Als gerenommeerde projectontwikkelaar, een vaste waarde in Antwerpen, staat Fides sinds 2008 garant voor hoogstaand en kwalitatief vastgoed op toplocaties, maar eveneens voor een uitmuntende service en persoonlijke begeleiding van onze klanten. Direct contact, met Fides medewerkers die snel en flexibel kunnen inspelen op alle klantvragen wordt hoog in het vaandel gedragen. Want vertrouwen moet je verdienen, weten we bij Fides. 

De ondertussen honderden klanten – en evenveel opgeleverde appartementen met tevreden bewoners – zijn het bewijs dat onze aanpak werkt. Van bij de start van een project tot de oplevering, én ook daarna, mag je als klant rekenen op Fides.

In alle vertrouwen

Fides staat ook voor “trouw” zijn. Door trouw te blijven aan onze vaste leveranciers en bouwpartners slagen wij er in om projecten binnen een strikte tijdsplanning te realiseren en dit binnen het voorzien kostenplaatje. Geen verrassingen, maar een duurzame samenwerking… in alle vertrouwen.