Skip to main content

Waarvoor
staat fides?

Fides betekent letterlijk trouw, vertrouwen, betrouwbaarheid. Wij zien het als onze morele plicht om dat vertrouwen niet te schenden en om kwalitatief hoogstaand vastgoed af te leveren zonder daarbij de algemene tevredenheid van onze klanten uit het oog te verliezen.

Honderden tevreden klanten uit vorige projecten zijn de beste en meest trouwe getuigen van het feit dat onze aanpak aanslaat. Vastgoed op toplocaties, geduldig analyseren van te renoveren panden en beschikbare gronden, en vakmanschap zijn de ingrediënten voor een geslaagde realisatie. En natuurlijk vragen wij u niet om ons zomaar blindelings te vertrouwen. Dankzij een direct contact met snelle beslissingslijnen groeit dat vertrouwen vanzelf.

Trouw wordt
beloond

De band met leveranciers en andere bedrijven die we bij Fides door de jaren heen hebben opgebouwd, geeft ons de mogelijkheid om projecten snel te realiseren en een betrouwbare inschatting te maken van de kostprijs. Daarnaast kunnen we van ons netwerk gebruik maken om snel en efficiënt te werken. Ook de na-service die Fides haar klanten aanbiedt, bouwt verder op het wederzijds vertrouwen dat we doorheen het hele bouw- en verkoopproces nastreven.

Tot slot staat Fides voor bescherming. Met haar renovatieprojecten in en rond het centrum van Antwerpen blijft Fides mee waken over de grote historische en culturele waarde van onze metropool.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van al onze projecten.


Contact


FIDES invest bvba
Van Eycklei 1 bus 6,
2018 Antwerpen

T. +32 (0)3 232 54 00
E. info@fidesinvest.be
BTW. BE 0807.056.925

Openingsuren:
Ma –Di: 9u-12u en 13u -17u
Woe: 9u-12 en 13u-16u30
Don: 9u-12 en 13u-17u
Vrij: 9u-12 en 13u-16u

Fides Invest gebruikt jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de diensten te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren. Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste algemene voorwaarden en cookieverklaring gelezen te hebben.