Project De Wastuin

Ferdinand Coosemansstraat - Eikelstraat, Oud-Berchem

De voormalige wasserij Goossens wordt getransformeerd tot een boeiend en luxueus woonproject rond een unieke binnentuin die het genoeglijke groen tot dicht bij de bewoners brengt. Tijdelijk verlaagd btw-tarief 6% voor sloop en heropbouw mogelijk (ook in 2024), onder voorwaarden.

– UPDATE nog beschikbaar –

  • laatste 1 slpk nieuwbouwapp. vanaf € 309.000 (excl. kosten)
  • stadwoningen/duplex 3/4 slpk vanaf € 540.000 (excl. kosten)

Met respect voor authenticiteit

Na jaren van leegstand krijgt deze verkommerde site, samen met een aantal omringende panden in de gegeerde woonbuurt in Oud-Berchem, een nieuwe en bijzondere bestemming. Met respect voor wat er ooit was, wordt de site opgewaardeerd tot een duurzaam woonproject met 97 studio’s, appartementen en duplexwoningen. Het woonproject, dat de nadruk legt op hoge kwaliteit, vernuftig comfort en ultieme luxe, biedt verrassend uiteenlopende woonvormen in combinatie met een grote gemeenschappelijke binnentuin. 

De transformatie gebeurt met aandacht voor open ruimte, groene verademing en het behoud van een aantal authentieke elementen, waaronder de gerenoveerde fabrieksschoorsteen. De Wastuin, dat is pas echt thuiskomen in ’t groen en genieten van het moois dat je hier omringt.

Blijf op de hoogte