Fides news

Ontdek het woonaanbod van Hof Berlamuze in Lier

3, 2, 1… start! Samen met de officiële lancering van Hof Berlamuze, tijdens een druk bijgewoond event, is de goed voorbereide verkoop van dit Fides woonproject in hartje Lier van start gegaan. Je ontdekt dit project, met al zijn troeven en zeer verscheiden aanbod, op de gloednieuwe website www.hofberlamuze.be. Benieuwd? Neem een kijkje en wees er snel bij, de interesse blijkt meteen groot.


Het aanbod, verscheidenheid aan appartementen en woningen

Waar Hof Berlamuze zich onder meer in onderscheidt? Een wel heel divers aanbod aan eigentijdse en duurzame appartementen en woningen op een absolute toplocatie in de historische Pallieterstad. Typeappartement? Hebben we niet. Iedere persoon en elk gezin is anders. We willen dat iedereen hier een thuis kan vinden. Verscheidenheid is het motto, voor een diverse en leuke mix aan bewoners.

Hof Berlamuze in de pers

Hof Berlamuze blijft niet onopgemerkt, niet in het minst door de pers. Onder meer in Gazet van Antwerpen, Het laatste Nieuws en Made In kon je over Hof Berlamuze lezen. “Projectontwikkelaar start verkoop van zeventig wooneenheden rond autovrij binnenhof”, lettert GvA. En nog: “Dit nieuwbouwproject kreeg de naam Hof Berlamuze. Het omvat de voormalige site van supermarkt Spar, fietsenwinkel L’Avenir met het braakliggend stuk terrein in de Pettendonk en het garagecomplex Astrid, gelegen achter het woonblok in de Koningin Astridlaan. De naam Berlamuze verwijst naar de Berlarij en de vlakbij gelegen Podiumacademie, de vroegere Muziekschool. Het project omvat zeven gebouwen: drie straatgebouwen en vier tuingebouwen. Het aanbod is heel uitgebreid. Dit gaat van een- tot vierslaapkamerappartementen verspreid over zeven kleinschalige gebouwen (laagbouw). Er komen doorzonappartementen, tuinappartementen met eigen voordeur en eigen tuintje, en ruime duplexappartementen. De ondergrondse parking en private fietsbergingen op het gelijkvloers vervolledigen het comfort.”

Hof Berlamuze, inspirerend wonen in Lier

👉 toplocatie aan de Berlarij, in ’t hart van Lier
👉 autovrij wonen, in een rustig en groen binnengebied
👉 zeven kleinschalige gebouwen, laagbouw en op maat van de omgeving
👉 diversiteit, zowel qua architectuur als aanbod (1 tot 4 slpk)
👉 ruime, ondergrondse parking