Fides news

Geniet nog van het tijdelijk verlaagd btw-tarief van 6%, ook in 2024!

Goed nieuws! Koop je als particulier een nieuwbouwappartement of -woning als eigen en enige woning in de Fides-woonprojecten? Dan kan je ook in 2024 nog genieten van het tijdelijk verlaagd btw-tarief van 6% (i.p.v. 21%) voor afbraak en heropbouw. Een aanzienlijke besparing! Wil je ook nog genieten van het verlaagde btw-tarief? Het verkoopteam informeert je graag over de exacte voorwaarden. 

Recent werd door de federale regering aangekondigd dat de tijdelijke btw-verlaging voor sloop en heropbouw niet wordt verlengd in 2024. De lopende Fides-woonprojecten Hof Berlamuze in Lier, De Wastuin in Oud-Berchem en Zilverkwartier penthouses in Berchem kunnen weliswaar genieten van een aangekondigde overgangsmaatregel, enkel van toepassing voor projecten waarvan de omgevingsvergunning voor de heropbouw werd ingediend voor 1 juli 2023. De overgangsmaatregel geldt voor alle werkzaamheden gefactureerd of betaald tot eind 2024. Meer weten? Maak vlug een afspraak en ontdek het aanbod.

Hof Berlamuze, hartje Lier

Inspirerend wonen in ’t hart van Lier, aan de Berlarij en vlak bij de gezellige site van de muziekschool? Het kan binnenkort in Hof Berlamuze. Hier kan je thuiskomen tussen cultuur en natuur, tussen water en groen, tussen autoluwe rust en de dynamiek van een levendige en historische stad. 

De Wastuin, Oud-Berchem

Een boeiend woonproject rond een unieke binnentuin die het genoeglijke groen tot dicht bij de bewoners brengt. De Wastuin is een stadsoase in Oud-Berchem, te midden van een trendy woonbuurt met tal van hippe hotspots. Ontdek het gevarieerd woonaanbod met appartementen, woningen en atelierwoningen.

Zilverkwartier penthouses, Berchem

Ontdek de instapklare, luxueuze duplex penthouses van Zilverkwartier. Binnen: een hoge woonkwaliteit met een zee aan licht en ruimte. Buiten: twee ruime terrassen met uitzicht over Antwerpen en de Zilverkwartier daktuin. Twee penthouses hebben een private huislift.