Testimonial
Posted in

“De goede ligging en kwaliteitsvolle materialen hebben mij overtuigd.”

Posted in

Dat Zilverkwartier de thuis wordt van heel wat fijne en enthousiaste mensen is nu al een feit. We vroegen aan enkele toekomstige bewoners wat hen heeft overtuigd. Deze keer aan het woord: Charlotte en Ellen.

Charlotte Butzen

“Wat voor mij de doorslag heeft gegeven om te kiezen voor Zilverkwartier? Vooral de daktuin! Nu woon ik nog in een appartement zonder balkon of terras, en dat ervaar ik als een groot gemis. In mijn nieuwe gelijkvloerse Zilverkwartier appartement heb ik niet alleen een eigen terras, bovendien kan en zal ik ook volop genieten van die veelbelovende groene daktuin. Met Zilverkwartier heb ik eigenlijk alle voordelen van een huis met tuin, maar dan zonder de nadelen en de karweitjes. Ik ben niet zo goed te been, dus heb ik natuurlijk extra gelet op de toegankelijkheid.  Fijn dat er gedacht werd aan de verschillende fietsenstallingen op het gelijkvloers, gemakkelijk en dichtbij.  De supermarkt in het gebouw is in dit opzicht ook mooi meegenomen. Het feit dat Zilverkwartier met het warmtenet inzet op groene energie heeft mij alleen maar gesterkt in mijn overtuiging hier een mooie en duurzame thuis te vinden. Het gebouw op zich is ook leuk opgevat, met de verschillende inkomhallen en de variërende hoogtes in de architectuur. Alles behalve een saai woonblok. En de buurt? Ik woon nu ook al in Berchem en voel me hier helemaal thuis. Ik zou deze vertrouwde omgeving voor niets willen inruilen. Een meevaller dat Zilverkwartier net hier wordt gebouwd.”

Fijn dat er gedacht werd aan de verschillende fietsenstallingen op het gelijkvloers, gemakkelijk en dichtbij. 

Ellen Dumez

“Een appartement kopen doe je natuurlijke niet zomaar. Een vriend van de familie met ervaring in de bouw nam woonproject Zilverkwartier mee onder de loep en hielp me de knoop doorhakken. Vooral de goede ligging en kwaliteitsvolle materialen hebben mij overtuigd, net als het verlaagde btw-tarief van 6% dat financieel een meevaller betekende. De keuze viel uiteindelijk op een appartement op de 3de en bovenste verdieping. Met mijn familie en hobby’s vlakbij is de ligging in Berchem ideaal. En op enkele minuutjes sta ik aan het station van Berchem waar ik de trein richting Brussel neem voor mijn werk. Met de fiets of tram sta je bovendien zo in Antwerpen centrum. Zilverkwartier is centraal gelegen, maar biedt toch ook de rust die ik zoek in een thuis.”

De goede ligging en kwaliteitsvolle materialen hebben mij overtuigd, net als het verlaagde btw-tarief van 6% dat financieel een meevaller betekende.