Fides news

Sfeervol wonen in Rijnpoort: de modelappartementen in de kijker!

Sfeervol wonen in hartje Antwerpen? Dat kan in Rijnpoort. Dit woonproject, dat nog dit voorjaar wordt opgeleverd, richt zich tot de dynamische stadsbewoner die weliswaar gesteld is op comfort, kwaliteit en rust van zodra hij of zij thuiskomt. Zowel wat de architectuur, materialen als afwerking betreft, houdt Rijnpoort er een hoge standaard op na. Dat blijkt ook uit de twee modelappartementen, met zicht op de groene daktuin én de Sint-Antoniuskerk aan de Paardenmarkt, die menig bezoeker al mochten inspireren en motiveren. Thuiskomen in Rijnpoort? Dat doe je zo!

Appartementen met hoogwaardige afwerking
‘Woonkwaliteit bieden in de stad van morgen’, dat was het uitgangspunt van projectontwikkelaar Fides bij woonproject Rijnpoort. Deze kwaliteit uit zich niet alleen in de dynamische architectuur – de verdienste van Stramien Architectuur & Ruimte – maar eveneens in de nauwgezette afwerking en materiaalkeuze, ook in het interieur. Aan den lijve ervaren? Dat kan sinds kort in de twee volledig ingerichte modelappartementen met respectievelijk twee en drie slaapkamers die stijlvol werden aangekleed. Er ontstaat een instant ‘thuisgevoel’. Zelf ervaren? Maak dan een afspraak en kom gerust binnenkijken in onze modelwoningen.

Genoeglijk hout
Warme voeten gegarandeerd dankzij de eiken parket die meteen de toon zet, zowel in de leefruimte als slaapkamers, met extra charmante mozaïekparket in de modelappartementen met 3 slaapkamers.  Niet alleen deze ‘kijkwoningen’ maar ook alle andere beschikbare appartementen – instapklaar opgeleverd – worden voorzien van deze zorgvuldig geselecteerde houten vloeren.  En instapklaar is bij Rijnpoort écht instapklaar, inclusief netjes geschilderde witte muren waaraan jij enkel nog maar je favoriete foto of kunstwerk dient op te hangen.  Toch liever een kleurtje? Dan zijn de afgewerkte muren als een mooi blank canvas waarop je al je creativiteit mag botvieren.

Ultiem kookcomfort
Ook de Kvik keuken wordt kant-en-klaar opgeleverd, inclusief state-of-the-art Siemens toestellen. Zo noteren we een snelle en veilige inductiekookplaat gecombineerd met dampkap die komaf maakt met alle kookluchtjes. Deze design dampkap is uitgerust met een actieve koolstoffilter en stuurt de gezuiverde lucht terug de kamer is. Hierdoor gaat er geen warme lucht verloren, wat de duurzaamheid én energierekening ten goede komt. Wat de overige toestellen betreft, noteren we een grote en energiezuinige koelkast met diepvriesvak, een op ooghoogte geïnstalleerde heteluchtoven met grill met daarboven microgolfoven en uiteraard een vaatwasmachine die het comfort vervolledigt. Het aanrecht in composiet combineert stijl, duurzaamheid én onderhoudsgemak. Eenzaam achter het fornuis? Nooit in een Rijnpoort-appartement. Doordat de open keuken en woonkamer één grote ruimte vormen, blijft het altijd gezellig. Het 3-slaapkamerappartement heeft bovendien een keukeneiland waarin de spoeltafel werd geïntegreerd. Groenten snijden en spoelen en terwijl deelnemen aan de gesprekken in het salon, of gewoon mee tv kijken? Het kan dus perfect.

Badkamer met hoog wellness-gehalte
In de badkamer en de aparte toiletruimte gingen we voor een keramische tegel die de look van antracietgrijze natuursteen combineert met het onderhoudsgemak van hoogwaardige keramiek. Ga je voor de luxe van dit ruime 3-slaapkamerappartement? Dan hoef je niet te kiezen tussen bad of inloopdouche. Beide werden voorzien.  De riante regendouche van Grohe – met aparte handdouche – heeft een hoog wellnessgehalte en maakt dat je ’s morgens monter aan de dag begint.  Het dubbele lavabomeubel van Desco, met grote lades voor opbergcomfort, wordt gecombineerd met een spiegelkast met indirecte verlichting. Esthetiek en kwaliteit verzoend in een stijlvolle inrichting, conform de hoge Rijnpoort-standaard.

Graag zelf een kijkje nemen? Dat kan en dit in alle veiligheid, conform de maatregelen (max. 2 bezoekers). Maak dus gerust een afspraak: rechtstreeks onlineinfo@fidesinvest.be – t 03 232 54 00 – www.rijnpoort.be