Event
Posted in

De Wastuin: de verkoop is gestart!

Posted in

Gisteren 1 juni werd woonproject De Wastuin in première voorgesteld. Tegelijk werd de verkoop officieel gestart. En of we tevreden kunnen terugblikken op een fijn en feestelijk lanceringsevent! Nogmaals bedankt aan alle enthousiaste aanwezigen. Kon je er niet bij zijn? Neem een kijkje op de gloednieuwe De Wastuin website met heel wat weetjes over dit bijzondere woonproject in Oud-Berchem. Interesse? Maak gerust een persoonlijke afspraak voor meer info over de beschikbare studio’s, appartementen en stadswoningen.


Veel interesse

De plaatsjes voor het lanceringsevent van De Wastuin waren zeer gegeerd, zo bleek. Het event was al snel volzet en de stijlvolle feestlocatie in de Botanic Sanctuary  Antwerp – helemaal ‘De Wastuin-waardig’ – liep aardig vol. Over zoveel enthousiasme kunnen wij op onze beurt alleen maar bijzonder blij zijn. Dat steunt ons alleen maar in onze overtuiging dat we met De Wastuin iets bijzonders in petto hebben: een eigentijds woonproject dat een antwoord biedt op de woonbehoefte in de stad.

Naast potentiële toekomstige bewoners mochten we ook zowel nieuwe als trouwe investeerders verwelkomen, net als vertrouwde Fides-partners en bekenden die we op deze manier eens extra wilden bedanken voor de vaak jarenlange fijne samenwerking. Benieuwd naar de sfeer? Volg ons op instagram voor meer foto’s van het event, zeer binnenkort.

Fides feest, in stijl

Wanneer we bij Fides iets doen, dan doen we het goed… ook feesten! De aanwezigen op het lanceringsevent van De Wastuin werden in stijl ontvangen en getrakteerd op een culinaire receptie met verfijnde hartige en zoete lekkernijen uit de gastronomische keuken. Het geheel werd opgeluisterd met een sfeervol streepje live muziek.  Sophie Kegels nam het woord voor Fides, met een korte voorstelling over waar wij als projectontwikkelaar voor staan. Fides betekent letterlijk trouw, vertrouwen, betrouwbaar. En die naam willen we elke dag waar maken door onze klanten op een persoonlijke, flexibele en correcte manier te begeleiden doorheen het hele aankoopproces. Een projectontwikkelaar met een hart voor de klant én de stad.

Fides werd opgericht in 2008. Er werden als zo’n 50-tal projecten gerealiseerd, vooral in het centrum van Antwerpen. Zo noteren we onder meer project South-Eden in het voormalige gebouw van de Antwerpse Kamer van Koophandel,, project RWK 1879 in de oude rijkswachtkazerne, project Rijnpoort waar nu ook ons kantoor gevestigd is en het recente project Zilverkwartier waarvan de verkoop lopende is en er al een heel deel appartementen recent werden opgeleverd. En dan uiteraard: project De Wastuin! Het was Ir. Architect en bestuurder van Stramien cv Xavier Avontroodt die de troeven van dit nieuwe Fides-project mocht toelichten in een boeiende presentatie: van de unieke ligging tot de kwalitatieve afwerking, van de hippe omgeving en ideale ligging tot de binnentuin die mee bijdraagt tot de vergroening van de stad.

Fides, projectontwikkelaar met een hart voor de klant én de stad.

De Wastuin, in een notendop

Na jaren van leegstand krijgt de verkommerde site van de oude Wasserij Goossens, samen met een aantal omringende panden in de gegeerde woonbuurt in Oud-Berchem, een nieuwe en bijzondere bestemming. Met respect voor wat er ooit was, wordt de site opgewaardeerd tot een duurzaam woonproject met zowel studio’s, appartementen als stadswoningen. Het woonproject, dat de nadruk legt op hoge kwaliteit, vernuftig comfort en ultieme luxe, biedt inderdaad verrassend uiteenlopende woonvormen, dit in combinatie met een grote gemeenschappelijke binnentuin. De transformatie gebeurt met aandacht voor open ruimte, groene verademing en het behoud van een aantal authentieke elementen, waaronder de gerenoveerde fabrieksschoorsteen. De Wastuin, dat is pas echt thuiskomen in ’t groen en genieten van het moois dat je hier omringt.

De Wastuin, een eigentijds project dat een antwoordt biedt op de woonbehoefte in de stad.

Waarom wonen in De Wastuin?

  • Wonen rond een tuin
  • Eigentijds architectuur op maat van de omgeving
  • Hippe en vernieuwde woonbuurt met fietsstraten
  • Grote verscheidenheid aan woningtypes
  • Unieke ligging en perfecte uitvalsbasis
  • Hoge kwaliteit en luxueus wooncomfort
De Wastuin: dynamische architectuur meer veel aandacht voor groen.