Fides news

Rijnpoort Metropolitan, 7 hoog

Rijnpoort, dat is ‘Metropolitan wonen’ in hartje Antwerpen met het bruisende stadsgebeuren aan je voeten. Instapklare appartementen voor zij die uit zijn op luxueus wooncomfort en nood hebben aan een rustige thuis in ’t stad. Reeds heel wat dynamische stadsbewoners hebben hier al hun hart verloren. In de kijker: twee unieke 3-slaapkamerappartementen op de zevende verdieping met ruim terras en uitkijk op het MAS.

Strak landelijk

Kom binnen! We heten je welkom op de 7de verdieping van woonproject Rijnpoort in centrum Antwerpen, meer bepaald om de hoek van de Paardenmarkt. Voor wie op zoek is naar ruimte, luxe én een uniek uitzicht over de stad zijn er op het einde van de gang twee zeer ruime 3-slaapkamerappartementen met elk hun eigen cachet, maar wel eenzelfde hoog kwaliteitsniveau. Appartement 7.05, met een oppervlakte van 119 m² en hoog loftgehalte, is er voor zij die houden van licht, ruimte en een eigentijdse woonstijl met weliswaar een warme en subtiel landelijke knipoog. Dat blijkt meteen al uit de glazen deur met zwart stalen kader die de hal scheidt van de lichtovergoten leefruimte met elegante eilandkeuken. Gezelligheid staat hier centraal. De helder witte keuken met kaderdeurtjes, kenmerkende grepen,  gefumeerd glas en houten werkblad is zowat het warme hart van dit stijlvolle appartement. Snelle hap of gastronomisch diner? De twee op ergonomische hoogte ingebouwde Siemens ovens, de snelle en veilige inductiekookplaat en uiteraard de netjes geïntegreerde vaatwasser maken dat je comfortabel aan de slag kunt, wat je culinaire ambities ook zijn.

Voor zij die houden van licht, ruimte en een eigentijdse woonstijl met weliswaar warme en subtiel landelijke knipoog.

Ruimte en luxe op 7 hoog.

Ruim terras, met zicht op het MAS

De keuken vormt een stijlvolle en open eenheid met de genoeglijke leefruimte, voorzien van eikenhouten parket en aangename vloerverwarming, waar de drukte van de stad plots ver weg lijkt. Maar vergis je niet: de stad ligt hier werkelijk aan je voeten. Dat merk je vanzelf wanneer je via het opstapje en de grote glazen schuifdeur naar het terras gaat. Dit terras strekt zich uit over de volledige lengte van de leefruimte,  goed voor een oppervlakte van 15 m² en met zowel plaats om te eten als gezellig te loungen of languit te luieren. Van hieruit heb je een magnifiek uitzicht over de stad met het MAS dat boven de daken uittorent. Toch zin om uit te gaan? Even opfrissen in één van de twee badkamers: één aansluitend bij de master bedroom en nog een aparte badkamer met toegang vanuit de hal. Beide badkamers zijn voorzien een karaktervolle tegelwand,  een inloopdouche en respectievelijk een dubbel en enkel lavabomeubel en grote spiegelkast. Tot slot noteren we nog een apart toilet en een praktische ruime berging met plaats voor wasmachine en droogkast.  Het functionele en esthetische verzoend.

Kwalitatief ingerichte keuken en badkamer.

Wonen naast de kerk

Metropolitan wonen onder de kerktoren? Het kan, en wel in Rijnpoort appartement 7.08 aan de overkant. Vanuit de leefruimte heb je zicht op de Sint-Antoniuskerk aan de Paardenmarkt én op de groene Rijnpoort binnentuin die toegankelijk is voor alle bewoners. Met een oppervlakte van 113 m², een terras van 15 m², 3 slaapkamers en 2 badkamers kan dit appartement zowel qua ruimte als comfort perfect tippen aan het vorige. Bij Fides gaan we er weliswaar prat op elk appartement van een eigen karakter te voorzien: steeds anders, telkens uniek. Zo maakt de markante zwart gebeitste parketvloer hier een uitgesproken en eigentijds statement, extra kracht bijgezet door de matgrijze keuken met zwart kraanwerk en dito spoelbak. Een appartement dat in de smaak valt bij een designminnend publiek. Meer nog, het viel zo in de smaak dat het ondertussen al werd verkocht. Wat niet wegneemt dat we het nog graag op deze manier met je delen.

Bij Fides gaan we er prat op elk appartement van een eigen karakter te voorzien: steeds anders, telkens uniek.

Karaktervolle en eigentijdse inrichting.