Fides news
Posted in

Fides in het nieuw!

Posted in

Wie onze website recent bezocht, heeft het vast al gemerkt. Er is een en ander veranderd! Vandaag werd onze nieuwe huisstijl officieel gelanceerd! Een nieuw logo, een nieuw elan, maar weliswaar nog steeds die vertrouwde Fides kwaliteit en persoonlijke service waar we ons op de vastgoedmarkt mee blijven onderscheiden.

Er staat heel wat op stapel bij Fides. Niet alleen verhuizen we binnenkort naar een nieuw kantoor in Rijnpoort, bovendien gaan we resoluut voor een nieuwe huisstijl. Het logo en kleurenpalet weerspiegelen waar Fides voor staat: een betrouwbare partner voor duurzaam, eigentijds en stijlvol wonen op mensenmaat, dit op bijzondere locaties in en rond de stad. 

Trouw, vertrouwen en betrouwbaarheid
Fides betekent letterlijk trouw, vertrouwen, betrouwbaarheid. Als gerenommeerde projectontwikkelaar, ondertussen een vaste waarde in Antwerpen, staat Fides sinds 2008 garant voor hoogstaand en kwalitatief vastgoed op toplocaties, maar eveneens voor een uitmuntende service en persoonlijke begeleiding van de klanten.

Onze missie
Fides Invest heeft een missie: actief meebouwen aan een boeiende, bloeiende en leefbare stad waar mensen thuis zijn. We gaan op zoek naar bijzondere locaties waar het wonen weliswaar beter kan en investeert in de stad van morgen. En we zien het als onze taak om het warme karakter van de stad te vrijwaren en te ondersteunen. Een stad waar het aangenaam leven en werken is en je kan wonen op mensenmaat, met veel aandacht voor groen, duurzaamheid en de unieke omgeving waar het project zich ontplooit. Zowel het woonproject Rijnpoort – dat momenteel wordt opgeleverd en al voor 80% verkocht is – als Zilverkwartier zijn daar treffende voorbeelden van. Maar er staan nog andere projecten op stapel. Wordt dus vervolgd!