Event
Posted in

2de HOF BERLAMUZE ONTDEKKINGSZONDAG op 10 maart van 11 tot 15u

Posted in

Graag nodigen we je uit voor de 2de Hof Berlamuze Ontdekkingszondag. Bezoek de werf in volle evolutie en ontdek alle troeven van dit nieuwbouwproject in hartje Lier, met een grote verscheidenheid aan appartementen, duplexen en woningen in en rond een autovrij, groen binnengebied.

Ontdek niet alleen de vorderingen op de werf, maar ook de troeven van Hof Berlamuze met een glaasje bubbels en Liers lekkernijtje in de hand. De maquette toont hoe dit project, met 7 kleinschalige woongebouwen, vorm zal krijgen. We informeren je vrijblijvend over het aanbod en hoe je ook nu nog kan genieten van het tijdelijk verlaagde btw-tarief van 6% voor sloop en heropbouw.


Wanneer?

Zondag 10 maart, van 11 tot 15u. Spring gerust binnen wanneer het voor jou past (na registratie).

Waar?

Op de bouwklare werf van Hof Berlamuze in Lier, omgeven door de Berlarij, Molenstraat, Pettendonk en Arthur Vanderpoortenlaan. Toegang via de Molenstraat, tegenover huisnummer 17. Parkeren kan op Parking Gasthuisvest.

Wat?

De Hof Berlamuze Ontdekkingszondag biedt de gelegenheid om de site, de unieke ligging én het aanbod geheel vrijblijvend te ontdekken, bij een gezellig hapje en een drankje in een ongedwongen sfeer. De werken zijn in uitvoering. Dagelijks valt er op de werf wel iets nieuws te ontdekken. Momenteel is de bouwput een feit en maakt men werk van de funderingen van de gebouwen. Hoe dat juist in zijn werk gaat? We tonen en vertellen het je graag.

HOF BERLAMUZE in het kort

Waar kan je thuiskomen tussen cultuur en natuur, tussen water en groen, tussen autoluwe rust en de dynamiek van een levendige en historische stad? Hof Berlamuze. Wonen op mensenmaat, pal in het warme hart van Lier en vlak bij de Nete. Dit woonproject omhelst zeven knappe woongebouwen, allemaal laagbouw, die harmonieus samenkomen in en rond een binnenhof. De woningen en appartementen zijn al net zo verscheiden als de bewoners die er straks zullen thuiskomen. Hof Berlamuze, daar zit muziek in.

Wonen op mensenmaat, in ’t warme hart van Lier.

Belangrijk om mee te geven: ook in 2024 zal dit project, dankzij een overgangsmaatregel van de overheid, nog kunnen genieten van het verlaagde btw-tarief van 6% voor sloop en heropbouw (ipv 21%). Een aanzienlijke besparing! Deze overgangsmaatregel is enkel van toepassing voor projecten waarvan de omgevingsvergunning voor de heropbouw werd ingediend voor 1 juli 2023. Dit is voor Hof Berlamuze het geval. Koop je een appartement of woning in Hof Berlamuze als eigen en enige woning? Dan kan ook jij waarschijnlijk nog genieten van dit voordelige btw-tarief. Het verkoopteam informeert je graag over de exacte voorwaarden.

Hof Berlamuze:

• Toplocatie aan de Berlarij, in ’t hart van Lier
• Zeven kleinschalige gebouwen, laagbouw en op maat van de site en omgeving
• Autovrij wonen, in een rustig binnengebied
• Diversiteit, zowel qua architectuur als aanbod
• Gezellige en groene binnentuin
• Ruime ondergrondse parking