Fides news

Hof Berlamuze in Lier: registreer je nu, blijf op de hoogte en wees er als één van de eersten bij

Nog even en het is zover: Hof Berlamuze, het nieuwe Fides woonproject in Lier, wordt zeer binnenkort officieel voorgesteld. Start van de verkoop? De eerste helft van juni. Blijf je graag op de hoogte en ben je er graag als één van de eersten bij om het aanbod en de troeven te ontdekken? Registreer je dan snel en we houden je op de hoogte.


Wonen op mensenmaat, in ’t warme hart van Lier 

Waar kan je thuiskomen tussen cultuur en natuur, tussen water en groen, tussen autoluwe rust en de dynamiek van een levendige en historische stad? Hof Berlamuze. Wonen op mensenmaat, pal in het warme hart van Lier en vlak bij de Nete. Dit woonproject omhelst zeven knappe woongebouwen, allemaal laagbouw, die harmonieus samenkomen in en rond een binnenhof. De woningen en appartementen zijn al net zo verscheiden als de bewoners die er straks zullen thuiskomen. Hof Berlamuze, daar zit muziek in.

Dit woonproject omhelst zeven knappe woongebouwen, allemaal laagbouw, die harmonieus samenkomen in en rond een binnenhof.

Toplocatie aan Lierse Berlarij en Podiumacademie Lier

Wonen in de pittoreske Lierse binnenstad en tegelijk genieten van de rustgevende nabijheid van groen en water? Het kan in Hof Berlamuze, gelegen op een toplocatie aan de historische invalsweg Berlarij. Het woonproject, dat volop inzet op meer groen en een hoge woonkwaliteit, grenst trouwens ook zo goed als aan de Podiumacademie Lier waarnaar de naam Hof Berlamuze knipoogt.  De groene site rond deze academie, met ook de trendy Bar Muza en de tot concertzaal omgevormde Jezuïetenkerk, maakt van deze buurt een heuse trekpleister. Fijn om te vertoeven én uiteraard ook om te wonen. Des te meer omdat ook het water, met de Nete in de rug van het woonproject, echt vlakbij is. Van de stad sta je zo in de natuur, met wandel- en fietsmogelijkheden bij de vleet.

Dit stijlvolle woonproject grenst aan de Podiumacademie Lier – dé muziekschool – waarnaar de naam Hof Berlamuze knipoogt.

Autovrij binnenhof

De groenbeleving beperkt zich trouwens niet alleen tot de ruime omgeving. Ook binnen het woonproject zetten we in op groene rust. Zo komt er een heus autovrij ‘binnenhof’ en wordt er groen gecreëerd waar er vroeger steen en beton was. Vier gebouwen liggen in het hart van dit groene binnengebied, met enkel een trage, publieke doorsteek waar doorgaans enkel wandelaars en fietsers welkom zijn. De drie overige en kleinere gebouwen bevinden zich aan de rand van het binnengebied en kunnen achteraan nog steeds volop genieten van de groene kern die licht en lucht tot in de woningen brengt. De gevels van deze laatste gebouwen maken deel uit van het straatbeeld van de Berlarij, Pettendonk en Arthur Vanderpoortenlaan, helemaal in harmonie met de architectuur van de nabije gebouwen.

Er komt een heus autovrij ‘binnenhof’ en er wordt groen gecreëerd waar er vroeger steen en beton was.

Hof Berlamuze, inspirerend wonen in Lier

👉 toplocatie aan de Berlarij, in ’t hart van Lier
👉 autovrij wonen, in een rustig en groen binnengebied
👉 zeven kleinschalige gebouwen, laagbouw en op maat van de omgeving
👉 diversiteit, zowel qua architectuur als aanbod (1 tot 4 slpk)
👉 ruime, ondergrondse parking