Fides news
Posted in

Nieuwbouwzondag 24 oktober

Posted in


Op Nieuwbouwzondag 24 oktober opent Rijnpoort zijn deuren. Ontdek de ruime, luxueuze en instapklare Metropolitan appartementen met zicht op de grandeur van Antwerpen. Exclusief wonen, op het ritme van de stad. Enkel na afspraak via info@fidesinvest.be.

Programma
Tijdens deze nieuwbouwzondag bieden we de gelegenheid om dit bijzondere woonproject vrijblijvend te bezichtigen. Ervaar de grote en lichtovergoten ruimtes, de riante terrassen én de zonnige gemeenschappelijke binnentuin die de groene rust tot zeer dichtbij brengt.
 
Je bent vrij om verschillende volledig ingerichte Metropolitan appartementen te bezoeken. Indien gewenst, staan we ter beschikking voor een persoonlijk informatiegesprek. We beperken het aantal bezoekers om alles aangenaam en veilig te laten verlopen.
 
Daarnaast is er ook de mogelijkheid om de plannen van Zilverkwartier, het Fides-project in Berchem, in te kijken. We staan klaar voor bijkomende informatie.

Wanneer?
Zondag 24 oktober 2021 – na afspraak

Waar?
Rijnpoort – Stijfselrui 48 – 2000 Antwerpen

Hoe?
Stuur ons een mailtje op info@fidesinvest.be.Daarna contacteren we jou om een gepast moment te reserveren. Liever een persoonlijke afspraak op een ander moment? Aarzel niet ons te contacteren: maak een afspraak – t 03 232 54 00