Testimonial
Posted in

“Zalig, die daktuin”

Posted in

Fijn, wanneer toekomstige Zilverkwartier bewoners hun enthousiasme niet alleen met ons maar ook met hun toekomstige buren én met jou willen delen. Waarom Pascale en Lina kozen voor dit woonproject in Berchem? Je leest het in deel 2 van ‘Bewoners aan het woord!

Pascale (59)

“Nu woon ik nog in de oude stad, maar was wel al even aan het uitkijken naar een nieuwe woning. Liefst nieuwbouw, een nieuwe thuis met alle comfort en zonder zorgen waar ik ook op mijn oude dag kan blijven wonen. Drie nieuwbouwprojecten heb ik vergeleken. Met Zilverkwartier was er die klik, trouwens niet alleen met het project maar ook met Hannelore van Fides voor wie geen vraag teveel was. Ze luisterde naar wat ik op zoek was en gaf gericht advies. En ja, ik was meteen gewonnen voor een gelijkvloers Zilverkwartier appartement achteraan het gebouw, met een eigen voortuintje, groen rondom, de serres én een autoluwe omgeving waar amper vervoer passeert. Ik zie mijn kleinkinderen hier al naar hartenlust spelen.”

Ik zie mijn kleinkinderen hier al naar hartenlust spelen.

“Ook het idee van de gemeenschappelijke binnentuin vind ik fantastisch. Zalig toch. Niet alleen het groen maar ook het feit dat je hier op een spontane manier met de medebewoners kan kennismaken, spreekt me erg aan. Dit maakt het zoveel makkelijker om mensen te leren kennen. Tot slot vind ik ook de Colruyt supermarkt in het gebouw een grote troef. Ik wil zo lang mogelijk zelfstandig kunnen wonen en dan is een winkel achter de hoek zo gemakkelijk. Eigenlijk heb ik hier alles dichtbij, net als in de oude stad, maar toch ook de rust waar ik naar op zoek was. Ook al zag ik het appartement alleen nog maar op plan, het voelde meteen aan als mijn thuis. Ik kijk er dus nu al naar uit om te verhuizen.”

Lina Dello (23)

“Zilverkwartier, dat was eigenlijk liefde op het eerste gezicht. Toen Sophie van Fides me het Zilverkwartier-appartement op plan voorstelde en alles haarfijn uitlegde, was ik echt meteen verkocht. Een modern appartement op de eerste verdieping met mooie ruimtes en zuidgericht terras in het district Berchem: check, check en nog eens check! Ook met mijn startersbudget bleek dit haalbaar. Naar mijn werk op het Kiel kan ik gewoon met de fiets en ook mijn ouders wonen dichtbij. Op enkele minuten sta ik in de stad. Ideaal.“

Een modern appartement op de eerste verdieping met mooie ruimtes en zuidgericht terras in het district Berchem: check, check en nog eens check!