Real estate news

UPDATE: dit appartement is verkocht – Luxueus 3-slaapkamerappartement in Zilverkwartier, Berchem: de kwalitatieve afwerking maakt het verschil

Waarmee we ons bij Fides onder meer willen onderscheiden? De hoogwaardige afwerking! Dat merk je onder meer ook in dit luxueuze en ruime 3-slaapkamerappartement in nieuwbouwproject Zilverkwartier in de Oogststraat te Berchem. Zelf een kijkje nemen? Dit appartement is nog te koop en kan je na afspraak vrijblijvend bezoeken.


Individueel design met mooie én kwalitatieve materialen

Telkens anders, steeds uniek. Geen twee Zilverkwartier appartementen zijn identiek. Integendeel! Onze interieuradviseur gaat er prat op elk appartement van een heel eigen karakter te voorzien. Bij de selectie van de materialen houden we niet alleen rekening met de heersende trends, maar ook en zelfs vooral met de duurzame kwaliteit. Mooie materialen die ook mooi blijven! Met minder nemen we geen genoegen. Neem nu de keuken. Hier kozen we voor een strak en elegant werkblad in composiet. Dit bevat kwartsgranulaten en harsen die samen voor een uiterst hard en bestendig materiaal zorgen, zoveel sterker dan een traditioneel keukenblad uit laminaat. De spoelbak in roestvrij staal – in onderbouw geïnstalleerd – heeft geen opstaande rand waaronder vuilresten zich kunnen schuilhouden. Hygiënisch onderhoudsgemak is met andere woorden gegarandeerd.

Mooie materialen die ook mooi blijven! Met minder nemen we geen genoegen.

Genieten en gezellig kokkerellen

De stijlvolle eilandkeuken staat in het teken van genieten en gezellig kokkerellen. Dit is het warme hart van dit appartement. Keuken en leefruimte sluiten naadloos bij elkaar aan, wat het ruimtelijk gevoel en de genoeglijke sfeer ten goede komt. Het keukeneiland biedt niet alleen meer dan voldoende ruimte om de ingrediënten voor te bereiden en te spoelen, bovendien doet het dienst als ontbijttoog waaraan je op een hoge kruk kan plaatsnemen. Handig voor een snelle hap of om alvast te genieten van een aperitiefje voor het eten. Het ruime werkblad is bovendien de uitgelezen plek om gerechten buffetgewijs te presenteren, vooral handig wanneer je tafelgasten ontvangt.

Comfort voorop

Zoals het een keuken van deze klasse betaamt, is er in het keukeneiland uiteraard een vaatwasser voorzien, discreet ingebouwd achter een keukenpaneel. Wat de overige keukenuitrusting betreft, noteren we een op ergonomische hoogte ingebouwde combi-oven. De 90 cm brede inductiekookplaat staat niet alleen garant voor razendsnel maar ook energiezuinig én veilig kookcomfort, dit dankzij het automatische potdetectiesysteem. De roestvrijstalen dampkap, voorzien van een koolstoffilter voor luchtcirculatie, maakt kordaat komaf met kookluchtjes zonder de lucht naar buiten af te voeren. Zo blijft de warmte in huis en bespaart men energie. In de kolomkast: een ruime koelkast. Graag een diepvries? Daarvoor is er plaats in de berging – met ook ruimte voor een wasmachine en droogkast – die aan de keuken grenst.

Keuken en leefruimte sluiten naadloos bij elkaar aan, wat het ruimtelijk gevoel en de genoeglijke sfeer ten goede komt.

Trendy travertin

De keukenmeubelen zelf combineren matte taupekleurige fronten met stijlvolle trekkers. De warme kleur sluit fraai aan bij de spatwand in keramiek. Deze wand combineert de stijlvolle look van travertin – een beige kalksteen die in interieurland opnieuw furore maakt – met het onderhoudsgemak van harde en vlekbestendige keramiek. Dezelfde materialen maken trouwens hun opwachting in de badkamer. De wanden van de riante inloopdouche, met zowel een regendouche als handdouche, werden bekleed met grote tegels met travertinlook van 60 op 120 cm. Het dubbele lavabomeubel, met eenzelfde esthetiek als de keukenmeubelen, wordt gecombineerd met een grote verlichte spiegelkast. Er is zowel een toilet in de badkamer alsook een apart toilet. Geen stress tijdens het ochtendritueel in deze badkamer en dit appartement!

Dit nieuwe en instapklare appartement in een notendop

De overige troeven van dit appartement? We zetten ze even op een rij:

  • Extra ruim appartement van 132 m² met 3 slaapkamers en overdekt inpandig terras van 16 m².
  • Gesitueerd op de 5de verdieping en op de hoek van de toren. Hierdoor zijn er extra veel ramen die het licht binnentrekken.
  • Zowel zicht op de straatkant als op de grote en gemeenschappelijke Zilverkwartier binnentuin van 1.840 m². Op deze daktuin staat sinds kort een serre en overdekte buitenruimte waar alle bewoners gebruik van kunnen maken. Lees er hier meer over.
  • Parketvloer, zowel in de leefruimte, hal als slaapkamers
  • Aangename en energiezuinige vloerverwarming, gevoed door het duurzame en co2-neutrale warmtenet dat bovendien stabiele energieprijzen garandeert. Lees er hier meer over.
  • Inpandige Colruyt winkel op het gelijkvloers.
  • Ideale ligging in de Oogststraat op de grens van Berchem en Mortsel, dicht bij het openbaar vervoer en ’t stad.

Maak een afspraak

Dit nieuwe en instapklare 3-slaapkamerappartement in Zilverkwartier Berchem is nog te koop.

Breng je graag een bezoek aan dit of de andere beschikbare Zilverkwartier appartementen? Wil je meer weten over welke appartementen er nog beschikbaar zijn? Of benieuwd over wat Zilverkwartier met zijn daktuin, supermarkt en duurzaam warmtenet nog allemaal in petto heeft? Maak een afspraak.