Fides news
Posted in

Afspraken, bezichtigingen en werfbezoeken mogelijk vanaf 11 mei!

Posted in

Wat hebben we jullie gemist! Maar vanaf maandag 11 mei is het zover: de deuren van ons kantoor gaan terug open voor bezoekers en ook werf- en plaatsbezoeken worden weer mogelijk. Om ieders gezondheid en veiligheid te garanderen, nemen we uiteraard de nodige voorzorgsmaatregelen. Bezoeken kunnen nu al ingepland worden, aarzel dus niet om contact op te nemen. We kijken er naar uit om u te ontmoeten.

Veilig afspreken
We hebben bij Fides de laatste weken niet stil gezeten, weliswaar ‘vanuit ons kot’ en dus achter gesloten deuren. Niet alleen op kantoor maar ook op de werven, zowel van Rijnpoort als Zilverkwartier, werd er trouwens gewerkt.  Er zijn heel wat inspanningen geleverd om de werken in coronaveilige omstandigheden verder te kunnen zetten. Als gevolg van de recente beslissing van de Veiligheidsraad zijn vanaf 11 mei ook plaats- en werfbezoeken en afspraken op kantoor weer mogelijk. We stellen nu al alles in werking om dit op een veilige manier te laten verlopen, zodat we straks elkaar met een gerust hart kunnen ontmoeten.

  • maximaal 2 bezoekers per bezichtiging/afspraak
  • we houden afstand (min. 1,5 meter) en schudden geen handen
  • we dragen een mondmasker (dit wordt desgewenst door Fides ter beschikking gesteld)
  • op kantoor wordt er desinfecterende gel voorzien. De handen worden ontsmet bij het binnenkomen en verlaten van het kantoor.
  • was uw handen voor en na het bezoek/de bezichtiging
  • voelt u zich ziek, maak dan geen afspraak of annuleer een reeds gemaakte afspraak
  • Interesse in één van onze projecten? Maak nu al een afspraak.

Bedankt!
Rest ons nog u te bedanken voor het geduld en het begrip voor de maatregelen die maken dat we elkaar weer in veilige omstandigheden kunnen ontmoeten. Vragen? We vernemen het graag via info@fidesinvest.be of +32 (0)3 232 54 00.