Fides news
Posted in

Wij werken verder… op een corona-veilige manier

Posted in

Fides in coronatijden: veiligheid op de werf
Uitzonderlijke tijden vragen om uitzonderlijke maatregelen. Ook Fides werkt anders dan anders. Maar gewerkt wordt er wel. Zowel op onze werf van Rijnpoort als Zilverkwartier is er bedrijvigheid. Er wordt verder gebouwd, gechapt en gemetst, enigszins op verminderde kracht zodat de regels van social distancing gerespecteerd kunnen worden. Bij deze een pluim voor Democo, bouwbedrijf van de Rijnpoort-werf, die heel wat extra inspanningen levert om de stielmannen veilig aan de slag te houden. We stellen alles in het werk om – in de mate van het mogelijke – door te werken en vooral vooruit te kijken naar betere tijden.

Wat het kantoor en afspraken betreft:  face-to-face afspreken lukt nu even niet, maar we blijven bereikbaar via telefoon (t. 03 232 54 00) en e-mail (info@fidesinvest.be).  Nu dus even niet door de jaarlijkse vakantie, maar vanaf vrijdag 17 april weer wel!

Update van de werken
Blijf je graag op de hoogte van de vorderingen op de werf? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. De editie van april 2020 vind je hier.