Real estate news

Snuif de sfeer op in Oud-Berchem, thuisbasis van woonproject De Wastuin

De Wastuin in Oud-Berchem, da’s wonen in een gezellige buurt bij ’t Groen Kwartier. Met Berchem station, tram, bus en ook de Velo fietsjes vlakbij is het woonproject dé perfecte uitvalsbasis voor hippe stadsbewoners die veel belang hechten aan mobiliteit.

Oplevering De Wastuin: 2025. Informeer naar de nog beschikbare appartementen, duplex appartementen en stadswoningen van fase 1.
Blijf je graag op de hoogte van de lancering van fase 2 (renovatiegedeelte) van dit project? Vergeet dan niet om je voor de Fides nieuwsbrief in te schrijven. Zo ontdek je als eerste het nieuwe aanbod.


Hippe hotspots

In en rond de opkomende woonwijk Oud-Berchem – tussen ’t stad en Berchem centrum – ontdek je de gegeerde plekjes, adresjes en hotspots van de échte Antwerpenaren. Toffe winkels, hippe bars en te ontdekken restaurants waaronder het sterrenrestaurant The Jane. Ook stadsbrouwerij De Koninck en de PAKT-site met creatieve ondernemers is vlakbij. Net zoals ’t Groen Kwartier, het voormalige Militair Hospitaal dat werd omgevormd tot een autovrije woon- en werkplek. Kortom, een buurt in volle opwaardering, waar ook De Wastuin trots deel van uitmaakt. 

Centraal gelegen en de perfecte uitvalsbasis

De woonwijk Oud-Berchem is als een dynamisch dorp in de stad: gezellig en kindvriendelijk, maar ook zeer ondernemend, dynamisch en centraal gelegen. Het bruisende stadsgebeuren van Antwerpen centrum is op fietsafstand verwijderd of vlot bereikbaar met het openbaar vervoer. Zelfs te voet sta je in minder dan 10 minuten aan het station Antwerpen-Berchem. Nood aan tot rust komen in ‘t groen? Naast de eigen verkwikkende binnentuin heb je ook nog verschillende parken vlakbij.

Waarom De Wastuin?

  • Wonen rond een groene en verkwikkende tuin
  • Eigentijdse architectuur op maat van de omgeving
  • Hippe en vernieuwde woonbuurt
  • Unieke ligging en perfecte uitvalsbasis
  • Duurzaam wonen
  • Topinvestering