Fides news
Posted in

Kantoor- of praktijkruimte te koop op toplocatie in Antwerpen

Posted in

Zaakvoerder op zoek naar een ruim kantoor in centrum Antwerpen, mét ondergrondse parkeergelegenheid in het gebouw? Tandarts, kinesist of schoonheidsspecialist die veel belang hecht aan een praktijkruimte met flexibele inrichtingsmogelijkheden? Of yogaleraar die een open ruimte met veel licht én zicht op de groene daktuin weet te appreciëren? Wij stellen u voor: Rijnpoort!


Het Rijnpoort gebouw – vlak bij de Antwerpse Paardenmarkt, ’t Eilandje en de Waaslandtunnel – omvat in totaal 110 stijlvolle en luxueuze  appartementen, 3 commerciële panden op het gelijkvloers en twee kantoor- of praktijkruimtes op de eerste verdieping.  Alle appartementen hebben ondertussen al een trotse eigenaar gevonden, trouwens net als de commerciële ruimtes op de benedenverdieping  en één van de twee kantoren op +1. Wilt u net als Forum Advocaten en The Forex Dictionary ondernemen vanuit dit nieuwe gebouw op een absolute toplocatie? Er is nog één multifunctionele kantoor-/ praktijkruimte te koop. Snel beslissen is dus de boodschap.

Waarom ondernemen en investeren in Rijnpoort?

  • Nog beschikbaar: riante kantoorruimte van 763 m² op de eerste verdieping.
  • Casco kantoor- of praktijkruimte – dus zonder technieken, binnenindeling of afwerking. U kunt de grote, open ruimte optimaal organiseren en inrichten naar eigen wens.
  • Het kantoor op de eerste verdieping sluit aan bij de fraaie Rijnpoort daktuin, wat garant staat voor rust, zuurstof en verbinding met het groen. Middagpauze? De daktuin, ingericht met Fermob meubels, lonkt.
  • Doorzonruimte’ met grote raampartijen, zowel langs de kant van de straat als langs de zijde van de binnentuin. Hierdoor wordt de lichtinval gemaximaliseerd.
  • Mogelijkheid tot aankoop van parkeerplaatsen in de ondergrondse Rijnpoort parking.
  • Ideale ligging, met de Schelde, de jachthaven, het MAS en het nieuwe Havenhuis vlakbij.
  • Makkelijk bereikbaar, ook via de Waaslandtunnel (‘Konijnenpijp’).

Benieuwd naar meer? Aarzel niet contact op te nemen: info@fidesinvest.be – t 03 232 54 00