Fides news
Posted in

Een nieuw jaar, nieuwe wensen, nieuwe woondromen

Posted in

Het aftellen naar het nieuwe jaar is begonnen. Graag wensen we je nu alvast fijne feesten toe en een fantastisch 2022!  Graag info of een afspraak tijdens de kerstvakantie? De Fides-medewerkers zijn present!

2021 was een jaar vol uitdagingen. Terugblikken mag, maar wij kijken toch vooral met veel goesting en een positieve blik naar morgen. In 2022 staat er bij Fides heel wat op stapel. Leuke, boeiende en luxueuze projecten die nieuwe woondromen doen uitkomen. We houden je er graag van op de hoogte.

Benieuwd naar welke nieuwe Fides-woonprojecten de toekomst brengt? Scroll dan zeker helemaal tot beneden.


Zilverkwartier in Berchem,
het wonen van morgen vormgegeven

Zilverkwartier in Berchem zet volop in op ultra duurzaam wonen en groene rust. Dit laatste komt er in de vorm van de daktuin die momenteel volop wordt aangelegd. Ook het interieur krijgt verder vorm. De tegelwerken vorderen en de eerste keukens staan te pronken.

Toekomstige Zilverkwartierders 

Als geëngageerde projectontwikkelaar zet Fides in op een fijne band en goede communicatie met onze klanten. Recent konden een 60-tal toekomstige Zilverkwartier bewoners een werfbezoek brengen en een kijkje nemen in hun appartement. Bij deze: beste Zilverkwartierders, bedankt voor jullie enthousiasme tijdens het bezoek! We zijn overtuigd: Zilverkwartier wordt een mooie plek, met fijne en hartelijke bewoners👍

Zilverkwartier Superior

Zilverkwartier, dat is een veelvoud aan woonvormen. Ontdek ook Zilverkwartier Superior, de torenappartementen die luxueus en ruim wonen nabij Antwerpen betaalbaar maken.

✔️ De werf in actie… met zicht op de toekomstige daktuin (20/9 tot 16/12/2021)


Rijnpoort,
Metropolitan wonen in hartje Antwerpen

Niet alleen de stad maar ook Rijnpoort bruist! Dit woonproject in hartje Antwerpen werd dit jaar de thuis van heel wat dynamische en toffe stadsbewoners.

Rijnpoort biedt vanaf de 7de verdieping luxueuze Metropolitan appartementen met prachtige zichten op Het Eilandje en de binnenstad. Iets voor jou? Informeer naar de beschikbare appartementen of maak rechtstreeks een afspraak en bezoek de luxueus ingerichte modelwoningen.


Sneek preview: wat brengt 2022? 

De Wastuin in Oud-Berchem, thuiskomen in ’t groen

Achter de schermen werd er het voorbije jaar hard gewerkt aan woonproject De Wastuin in de gegeerde Antwerpse buurt Oud-Berchem, in de omgeving van ’t Groen Kwartier. Een voormalige wasserij, met enkele omringende panden, wordt getransformeerd tot een boeiend en luxueus woonproject met een grote diversiteit aan woonvormen. Dit gebeurt met veel respect voor wat er ooit was. Zo wordt de oude fabrieksschoorsteen gerestaureerd, als blikvanger in de verkwikkende binnentuin. Voorziene lancering: lente 2022.

Binnenhof Lier, hoge woonkwaliteit en maximale vergroening 

Leegstaande panden en supermarkt ruimen plaats voor een bijzonder veelzijdig woonproject met hoge woonkwaliteit en maximale vergroening in een unieke omgeving. Er wordt een verkeersvrij ‘binnenhof’ gecreëerd met een groene kern die bovendien licht en lucht tot in de woningen brengt. Extra troef: de grote verscheidenheid aan woningen, met naast appartementen en duplexen ook 3-gevelwoningen, tuinappartementen en grondgebonden woningen. Sfeervol en eigentijds wonen met een optimale groenbeleving in Lier, ‘poort van de Kempen’ en bruisende stad met rijke historiek. Voorziene lancering: 2022/2023.