Fides news
Posted in

Fides zkt projectgrond!

Posted in

Bezit jij een projectgrond of afbraakpand? Fides gaat graag met jou een gesprek aan. Als gevestigde projectontwikkelaar in Antwerpen bouwen we gepassioneerd verder aan het duurzaam wonen van morgen. Je treft in Fides een integere partner die garant staat voor een persoonlijke aanpak en correcte afspraken, over de hele lijn, en die je een uitermate concurrentiële prijs garandeert.

Projectgrond te koop? Fides is jouw partner
Eigenaar van een projectgrond of een verkavelbare site met oude gebouwen? Een te renoveren pand dat geschikt is voor reconversie, met respect voor wat ooit was? Dan wil je vast horen wat Fides te vertellen en te bieden heeft.

Waarom Fides?

  • Ervaring en expertise: in 13 jaar tijd heeft Fides Invest zich weten te ontplooien tot een gerenommeerde projectontwikkelaar, een gevestigde waarde met reeds heel wat kleinere maar ook grote projecten op het palmares, zoals RKW 1879, Rijnpoort, Zilverkwartier en toekomstig project De Wastuin.
  • Uitermate concurrentieel aanbod: je mag van ons een zeer concurrentieel aanbod verwachten, correct én snel, dat de standaard overstijgt. Als dynamische vastgoedontwikkelaar spelen we nu eenmaal graag kort op de bal.
  • Complexe uitdagingen: ook meer complexe projecten en uitdagingen gaat Fides Invest niet uit de weg. Integendeel. De verworven ervaring, ambitieuze mentaliteit en probleemoplossende bedrijfscultuur maakt dat Fides Invest zich ook graag toelegt op deze nichemarkt. Denk daarbij aan herbestemmings- en renovatieprojecten.
  • Niet de grootste, wel de meest dynamische en persoonlijke: Fides Invest maakt het verschil met duurzame kwaliteit én een persoonlijke service die gegarandeerd wordt door een klein, vast en dynamisch team van medewerkers die flexibel inspelen op elke situatie.
  • Hart voor de stad en zijn bewoners: Fides Invest wil actief meebouwen aan een boeiende, bloeiende en leefbare stad waar mensen thuis zijn. Ze zien het als hun taak om het warme karakter van de stad te vrijwaren en te ondersteunen. Een stad waar het aangenaam leven en werken is en je kan wonen op mensenmaat, met veel aandacht voor groen, duurzaamheid en de unieke omgeving waar het project zich ontplooit.
  • Samengevat: met Fides Invest weet je dat je projectgrond een mooie bestemming krijgt.

Vrijblijvend praten? info@fidesinvest.be – 03 232 54 00