Fides news

Kijk- en Openwerfdag Rijnpoort op zondag 18 oktober

Eigentijds en sfeervol wonen ‘op niveau’

Wil ook jij ervaren hoe je eigentijds én sfeervol kunt wonen ‘op niveau’? En dan ook liefst in het hart van bruisend Antwerpen? Binnen enkele dagen, op zondag 18 oktober, stellen we de werf open voor al wie Rijnpoort in al zijn facetten wenst te ervaren en ontdekken. Maak vrijblijvend kennis met enkele beschikbare appartementen én twee volledig ingerichte modelappartementen. Nog niet ingeschreven voor de Rijnpoort Kijk- en Openwerfdag? Registreer je dan snel hier! Er zijn nog enkele plaatsen vrij.

Ondertussen werd alles in gereedheid gebracht om je te ontvangen, te informeren én te inspireren. Via een bewegwijzerde route doorheen het gebouw kun je enkele van de beschikbare Rijnpoort appartementen ontdekken, met – als kers op de taart – twee modelappartementen, stijlvol ingericht door Anne Gilis van Home of Geraldine.

Benieuwd hoe ook jij straks kan thuiskomen in Rijnpoort? We deden een beroep op interieurdeskundige Anne Gilis om twee appartementen te stylen, met stijl én oog voor duurzame kwaliteit ‘van bij ons’ (#shoplocal). Lichte aardetinten en houten accessoires zetten de toon, trekken het licht binnen en komen het ruimtelijk gevoel ten goede. Tapijten, plaids, kussens en huistextiel, onder meer van het West-Vlaamse Libeco, maken het extra knus. Net trouwens als de kaarsen en diffusers die met veel liefde gemaakt worden in het atelier van Mon Dada Collections.

Maak kennis met de fijne meubels en accessoires van o.a. het Belgische Serax en Valerie Objects, met onder meer een elegante en slanke tafel ontworpen door het Belgische duo Fien Muller en Hannes Van Severen, en verlichting van Koen Van Guijze.

Benieuwd of onze modelappartementen ook jou kunnen inspireren? Welkom op onze kijkdag: zondag 18 oktober vanaf 10u, na registratie.

Wat? Rijnpoort Kijk- en Openwerfdag
Waar? Rijnpoortvest 2-4, 2000 Antwerpen
Wanneer? Zondag 18 oktober, naar keuze: 10-11u, 11-12u of 12-13u
Hoe? Klik hier om je te registreren.  Vul de doodle in en klik op ‘send’. Eén registratie per persoon. Op deze manier kunnen we alles veilig laten verlopen.

Liever een persoonlijke afspraak of bezichtiging op een ander moment? Aarzel niet om ons te contacteren: info@fidesinvest.be – t 03 232 54 00